Wat gebeurt mij nou? – Jij doet er toe!

In deze serie schrijf ik over de periode dat ik een burn-out had, hoe ik mij voelde en wat ik er aan gedaan heb. Wil je het vorige artikel lezen klik hier.

img_34862983

De afgelopen weken heb ik het met jullie gehad over lichamelijk en psychische signalen en vorige week hadden wij het over gedrag signalen. Ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben en dat je actie bent gaan ondernemen als een of meerdere van deze signalen herkent, wacht niet, echt niet doen hoor! voor je het weet ben je te laat, en ik kan je vertellen de weg terug is moeilijk en zwaar heel zwaar, neem geen risico en schakel hulp in, niet morgen, niet over morgen of volgende week maar NU!!

“Wat kan jullie helpen”

Waar zullen we het vandaag eens over gaan hebben? Wat kan jullie helpen? Er zijn zo ontzettend veel dingen wat ik jullie kan vertellen en wat ik met jullie kan delen maar soms weet ik gewoon niet waar ik moet beginnen dat is een beetje het lastige. hmmm eens even denken……………………

We zijn inmiddels twee uur verder………………ennnnnn ik weet het nog steeds niet.

img_35032982

Na even na denken weet ik het wel. Je voelt je in een burn-out vaak waardeloos, je hebt geen energie voor mooie dingen en eerlijk is eerlijk veel dingen interesseren je gewoon niet meer. Probeer toch naar de mooie dingen van het leven te kijken, probeer naar je eigen kwaliteiten te kijken, er gebeuren namelijk altijd mooie dingen om je heen ook al zie jij het even niet. Probeer de kleine dingen te waarderen en te zien, probeer dankbaar te zijn voor de hele kleine lichtpuntjes in je leven. Probeer je eigen kwaliteiten te zien want iedereen heeft kwaliteiten, probeer te zien dat jij er toe doet ook al voelt dat misschien niet zo. Het is namelijk wel zo. Jij doet er toe!!!! Jij bent belangrijk!!!!!Vergeet dat nooit en laat niemand je vertellen dat het anders is want dat is niet waar. Kom uit je bed en geniet van de vogels die buiten zingen, kom uit je bed en geniet van die boterham die je eet. Geniet vooral van die hele kleine lichtpuntjes in je leven, ga er naar op zoek, want die hele kleine lichtpuntjes zijn er voor iedereen ook voor jou!!!

Liefs Jiska xxx

One Reply to “Wat gebeurt mij nou? – Jij doet er toe!”

  1. Pingback: Wat gebeurt mij nou - geen licht meer in de donkere tunnel - Modedingen