Tot ziens Februari en hallo Maart

februari was een mooie maand, een maand waar ik veel inzichten kreeg en nadacht over mijn toekomst. februari was van de zon en van vele mooie dingen. Een maand waar ik heel bewust genoot, waar ik het leven vierde, waar ik met dankbaarheid op terug kijk.

Mijn doel was om in de maand februari bewust te leven, over het leven en mijn doelen na te denken. Dit is een maand waar ik dankbaar wilde zijn voor alles wat ons gegeven is, want alles is immers zo mooi, Ik wilde heel bewust van alles genieten, ik wilde bewust leven, deze wijsheid heb ik geleerd in de maand januari, deze wijsheden wilde ik meenemen naar februari en daar bewust mee bezig zijn.

 

” februari begon goed”

En het genieten begon meteen begin februari, wij mochten met vrienden mee naar het concert van Ilse de Lange in de Ziggo Dome. Wat hebben wij een heerlijke avond gehad en wat hebben wij genoten. Dit was een goed begin van de maand en paste zeker bij de motto van deze maand ” Genieten en dankbaarheid ”

 

” Wij moeten niet vergeten te genieten van de kleine dingen”

Ik genoot ook van de kleine dingen, zoals even een heerlijke kop anijsmelk drinken waar ik super veel zin in had en wat ik al een hele tijd niet gedronken had. Het is juist ook belangrijk om van de hele kleine dingen te genieten en te beseffen dat niet iedereen op deze wereld deze mogelijkheid heeft. Tevens was dit een momentje voor mijzelf.

 

” Ik slaagde er niet in om leuke enkellaarsjes te kopen”

Schoenen kopen is iets minder eenvoudig geworden sinds mijn enkel gebroken is geweest en ik een plaat en twee pennen in mijn enkel heb. Ik heb snel last van mijn enkel als ik verkeerde schoenen draag dus heb ik schoenen nodig die er niet alleen mooi uitzien maar ik heb ook schoenen nodig die voldoende steun geven. Helaas lukt het mij niet meer om op hakken te lopen wat ik erg mis en ook het mooist vind staan. Dus is het voor mij extra lastig om voor mijn doen mooie schoenen te kopen, omdat alles wat ik echt mooi vind een hak heeft. Het blijft lastig, ik blijf zoeken naar een enkellaarsje die ik echt leuk vind en die goed zitten voor mijn enkel.

Misschien worden het toch deze…….. Je weet maar nooit…….

” In het kader van genieten gingen we lekker uit eten”

Wij waren voor een vriend zijn verjaardag uitgenodigd om te komen eten bij Loetje Almere die net open was. Hier hebben wij mogen genieten van heerlijk eten en een gezellige avond met elkaar. Dit soort momenten moeten wij koesteren. Vervolgens gingen wij de volgende dag uit eten voor mijn schoonmoeder haar verjaardag bij het Corendon hotel. Ook hier hebben wij heerlijk gegeten en een gezellige avond met de familie gehad. Momenten met de familie zijn voor mij heel belangrijk omdat ik een echte familie mens ben en er van houdt om samen en met elkaar te genieten. Nu dat ik het over de familie heb en ik een echte familie mens ben, ben ik blijven genieten van de familie en reisde ik af naar Groningen om mijn moeder haar 76e verjaardag te vieren. Het was een gezellig samen zijn, waar wij ook echt even konden bij kletsen over van alles en nog wat.

Loetje Almere
Corendon hotel

” Het mooie weer en buiten zijn”

Ik heb deze maand van een aantal heerlijke wandelingen met en zonder de honden genoten van onze mooie natuur. Als ik wandel in de frisse buitenlucht kan ik mijn hoofd goed leeg maken. Krijg ik energie en nieuwe inzichten, sta ik meer open om mij te ontspannen en ben ik nog meer dankbaar voor al het moois wat ons gegeven is. Ik voel mij een gelukkig en dankbaar mens. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alles wat ik kan en mag doen. De dingen die ik mag doen en ervaren blijf ik als bijzonder zien en ik besef mij echt heel goed dat niets vanzelfsprekend is en niet iedereen de mogelijkheden inzichten en ambities heeft die ik heb. Daar ben ik dan ook dubbel dankbaar voor. Dit klinkt misschien heel zweverig maar dankbaarheid is de sleutel tot geluk, tot succes, tot rust! Daarom vind ik het belangrijk om dankbaar te zijn en het niet alleen te zijn maar ook te voelen in mijn hele lijf.

” Hallo Maart”

Lieve Maand maart, ik hoop dat ik bij jou net zo gelukkig kan zijn als in februari of misschien nog wel gelukkiger. Dat ik overal nog even een tikkeltje meer van kan gaan genieten en vooral niet vergeet tijd aan mijzelf te besteden en mijzelf niet voorbij te lopen. Lieve Maart wij gaan er samen iets moois van maken.

Liefs Jiska xxx