Quote van de week

In quote van de week, zet ik een quote centraal die mij aanspreekt of kracht geeft of heeft gegeven. Ik hoop dat jullie hier ook wat mee kunnen. Dat jij je gesterkt zal voelen, dat je er kracht uit kan putten of dat je het gewoon een mooie quote vind.

” De tijd dat ik een burn-out had”

Gisteren sprak ik met iemand over de tijd dat ik in een burn-out zat. Dit was best wel heftig om aan terug te denken. En tegelijk was het goed om er aan terug te denken en na te denken over de stappen die ik gemaakt heb. Ik heb sinds die tijd zo`n enorme groei doorgemaakt. En gelukkig kreeg ik de professionele hulp die ik heel hard nodig had, ik kreeg de hulp op tijd, ik kreeg de hulp die goed bij mij paste.

” Ga hulp zoeken”

Als je het moeilijk hebt met wat dan ook in het leven, blijf er niet mee rond lopen, ga opzoek naar hulp ook al denk jij dat je het niet nodig hebt of dat je met een beetje rust er zelf wel uitkomt, dit is niet zo, je zakt dan alleen maar dieper weg. Hoe sneller er hulp voor je is des te beter.

” Er komt een dag dat jij je beter gaat voelen”

Ook al lijkt het op het moment dat jij je niet goed voelt niet zo, maar er komt een dag dat jij je beter gaat voelen. Er komt een dag dat het niet meer zal regenen, want het kan immers niet voor altijd regenen en dat zal ook niet gebeuren. Zoals mij moeder altijd zegt “na regen komt zonneschijn” en dat is ook echt zo, maar dat gaat niet vanzelf. Wacht niet tot dat het voorbij gaat, want dan kan het heel lang duren en dan is de kans dat je verder weg zakt alleen maar groter, hoe verder je weg zakt des te harder je moet werken om terug te komen. Zorg voor jezelf, weest trots op jezelf, wees dankbaar en geniet van alle mooie dingen om je heen hoe klein of groot ze ook zijn.

” De zware stormen gaan voorbij”

Maar weet de regen, de zware stormen gaan voorbij, er komt een tijd dat jij weer volop kan genieten van alles wat zo mooi is. Ga er voor…… werk er voor……..

Heb een hele fijne week.

Liefs Jiska xxx