Quote van de week

Een quote helpt mij vaak om net even op een andere manier naar de dingen in het leven te kijken. Het helpt mij om positief te zijn en mijn inzichten ze vergroten. Quotes kunnen kracht geven. Daarom is voor mij de quote van de week zo belangrijk, om op een aantal momenten van de dag er bij stil te staan om er vervolgens als ik mijn gedachte er over laat gaan nieuwe ideeën en inzichten te krijgen.

“Dit is voor behoud van mijzelf”

Dit is voor de controlefreaks onder ons. Je hoeft niet altijd een plan te hebben. Het is best goed en meteen ook super moeilijk om los te laten. Wij moeten het vertrouwen hebben dat als wij los laten het ook goed komt en dat komt het zeker. Ik zelf vind los laten een van de moeilijkste dingen die er is. Ik moet mijzelf er aan blijven herinneren om dit te doen. Dit is voor behoud van mijzelf als je niet loslaat ga je er vroeg of laat aan onderdoor. Dus mensen haal diep adem, vertrouw, laat het gaan en kijk wat er gebeurt!

Liefs Jiska xxx