Mijn strijd tegen de kilo`s(8)

Mijn strijd blijft doorgaan en doorgaan. En dat zal de komende jaren nog zo zijn.Wil je mijn vorige artikel lezen klik dan hier.

0dacad90-ed1f-4998-be07-463f2b6ad85a2728

Het is niet erg, dat mijn strijd door zal gaan, dat is goed. Ik ben mij bewust van mijn eigen eet en beweeggedrag dat is ook goed. Hoe ga ik hier mee om? Ik kan verschrikkelijk boos op mijzelf zijn ik kan mijzelf een verschrikkelijker loser vinden maar wat los ik daar mee op? word ik daar een gelukkig persoon van? Ik denk dat ik op die vragen nee kan antwoorden. Het is goed om mij bewust te zijn van mijn eet gedrag maar ik hoef mijzelf niet vies, lelijk of ellendig te voelen want daar bereik ik helemaal niets mee. Negatieve gedachtes zijn niet goed voor mij en niet goed voor mijn omgeving. Begrijp mij niet verkeerd ik ben echt niet gelukkig met mijn gewicht maar ik ben wel een gelukkig persoon. Ik vind het belangrijker om een gelukkig persoon te zijn dan slank daar ben ik heel eerlijk in. Ik zou liever alle twee zijn en slank en gelukkig maar dat is op dit moment niet aan de orde. Heb ik het lijnen opgegeven? Nee helemaal niet maar ik wil niet geobsedeerd raken. Dus eet ik koolhydraatarm? Zeker vooral als het mij uitkomt en als het mij niet uitkomt gewoon niet.

“Als ik slanker ben heb ik wel meer energie”

Ik zal als ik slanker ben wel meer energie hebben om nog meer uit het leven te halen en de dingen die ik leuk vind om te doen te kunnen doen, daarom wil ik ook echt afvallen en natuurlijk zie ik mijzelf in fantastische mooie kleding, niet dat ik nu geen mooie kleding kan dragen, eerlijk als je iets voller bent dan kan je gewoon niet alles dragen. Wat ik belangrijker vind is dat ik lekker in mijn vel zit, dat ik lekker kan wandelen, reizen, ontdekken, en ga zo maar door.

Dus gaat mijn strijd door? Ja, ga ik mijzelf niets gunnen? Nee. Ga ik genieten van alles wat ik doe? Ja vol op!!!!

img_33322731

Lieve mensen focus op dat gene wat goed voor je is en waar je gelukkig van wordt. Er zijn honderd en een dingen waar we ongelukkig van kunnen worden, laat dat niet toe! Laat je niet beïnvloeden door je gewicht, laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen. Ga voor een gezond en gelukkig leven. Als je gezond gaat leven en voldoende gaat bewegen, je lekker in je vel zit dan komt het afvallen echt wel daar ben ik van overtuigd.

Liefs Jiska xxx

 

One Reply to “Mijn strijd tegen de kilo`s(8)”

  1. Pingback: Mijn strijd tegen de kilo`s (9) - Modedingen