Leuke boekjes

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, leuke boekjes om levensvragen in bij te houden of als dagboek of doelenboekjes met vragen om je doelen te bereiken, echt super leuk.

img_38823595

Ik heb het boekje ” elke dag een vraag” al een hele tijd. Dit is een boekje waar je elke dag een vraag kan beantwoorden voor vijf jaar lang, zo kan jij je eigen groei zien. Wat je mischien twee jaar geleden niet zo belangrijk vond, vind je nu wel belangrijk of andersom. Voor mij gaat het waarschijnlijjk een tienjaren boekje worden omdat ik periodes heb dat ik er heel veel in schrijf en periodes waar ik helemaal niet schrijf. Ik denk dat, dat voor veel mensen herkenbaar is, weinig mensen zullen het vijf jaar lang elke dag vol houden.(denk ik)

img_38853596

Mijn vraag van vandaag niet alleen voor mijzelf maar ook voor jullie:

Hoe vaak per uur pak jij gemiddeld je telefoon?

Ik vind dat een hele lastige maar ik denk dat dat best wel vaak is. Het hangt er wel van af waar ik ben. Op mijn werk kijk ik wel iets minder vaak op mijn telefoon als dat ik thuis ben. Maar nog steeds als ik het zou turven zou ik schrikken denk ik. Voor de gein zou ik dat eens moeten doen. Want ik denk dat je ook heel vaak onbewust je telefoon pakt, dat doe ik in ieder geval wel. Het is bijna een gewoonte geworden om af en toe even te kijken of je bericht binnen hebt.

img_38833594

Weet jij hoe vaak jij gemiddeld per uur jij je telefoon pakt?

Liefs Jiska xxx