Het is alweer 2019

We zijn alweer even onderweg in het jaar 2019. Zijn jullie gestart met goede voornemens of doelen? Hoe gaat dat? ben je lekker bezig of werkt het toch niet zoals je had verwacht?

En dan kom je eind van de ochtend met barstende hoofdpijn de trap af en dan is het ineens 2019. Nee geen hoofdpijn omdat ik een kater heb, want ik heb Jip en Janneke champagne gedronken of daar moet al iets geks mee zijn geweest. Maar goed waar was ik, ohhh ja, dan is het ineens de tijd om dus bezig te gaan met mijn doelen en goede voornemens. Gek genoeg staat mijn hoofd er op dit moment niet naar en er is nog zoveel eten over van gisteren/ vannacht dat het nog even niet de tijd is om aan mijn gezonde voornemens te werken, want ja, anders moet je al die zooi zo weg gooien dat is zonde, dat gaan we zeker niet doen. Dus stel ik nu alweer uit tot morgen. “Shame on me” Morgen is het weer een nieuwe dag met nieuwe kansen!

Herkenbaar laat een berichtje achter in de comments ik ben heel benieuwd of jullie daar ook last van hebben en hoe jullie hier mee omgaan.

Liefs Jiska xxx

2 Replies to “Het is alweer 2019”

  1. ik heb het uit gesteld tot boodschappen dag .we doen namelijk 1 x in de week biidschappen alles in de auto mannetje draagt zware dingen en
    minder verleidingen zo blijf je meestal binnen budget. was wel even schrikken met nieuwe btw dus financiën even bekijken of we uitkomen .maar avond eten is drastisch veranderd.niet iedereen vind t leuk maar die hebben één avond iets andes gegeten .ik ben wel gestruikeld hoor masr merk dat ik me fitter voel ook al ben ik t niet met minder junck in mn lijf