Dit staat er op mijn moodboard.

Deze week bij dit staat er op mijn moodboard, een plaatje van mensen die heel fit zijn. Nu ben ik de laatste tijd alles behalve fit, ik kan op een hand tellen de keren dat ik naar de sportschool bent geweest. Wil je het vorige artikel over mijn moodboard lezen klik dan hier

img_30191730
Sorry voor de slechte foto, deze is rechtstreeks vanaf mijn moodboard gemaakt

Dan word je op een ochtend wakker en besluit je weer een keer over je moodboard te schrijven. Ik sta op en besluit even mijn moodboard goed te bekijken. Als eerste springt het plaatje van de mensen die fit zijn in het oog. Oke, hier moet ik over schrijven en dat komt vast en zeker doordat het de afgelopen week al vaak door mijn hoofd is gegaan dat ik fitter moet worden en dat ik weer met bewegen bezig moet zijn, want een fitte body is een fitte brein. En aangezien ik op sommige momenten in mijn leven de afgelopen tijd weer het gevoel heb dat ik moet oppassen, lijkt het mij weer verstandig om dit op te gaan pakken. Dat heb ik, maar vooral mijn geest ook nodig en in het kader van de kilo’s kan het ook zeer zeker geen kwaad.

Maar wat mag ik toch een dankbaar en gelukkig mens zijn dat ik zoveel inzichten heb. Wat kan ik toch een dankbaar mens zijn dat op het moment dat ik het echt nodig heb, dat juist deze dingen op mijn moodboard in het oog springen. Wat kan ik toch een dankbaar en gelukkig mens zijn!

Hoe ga ik dat aanpakken:

  1. Elke dag sporten of bewegen naar de sportschool of een wandeling in de buitenlucht maken.
  2. Letten op mijn voeding.
  3. Prioriteit stellen dat bewegen voor gaat op andere dingen.

Ik weet dat ik het heel erg nodig heb en ga er ook zeker de komende tijd voor. En zo ben ik elke keer weer wat meer bezig om de dingen van mijn moodboard te verwezenlijken. Want met alleen er naar kijken kom je er niet, je moet er ook voor werken en dan zal je je doelen kunnen bereiken. Doelen hebben en iets willen is een start, maar met het uitvoeren en er naar toe werken maak je een begin zodat de doelen en de dingen die je graag wil ook daadwerkelijk werkelijkheid kunnen worden.

Liefs Jiska xxx