Deze tekst heb ik op mijn moodboard staan

” If you realy want to do something, you will find a way, If you don`t, you`ll find an excuse”

En zo is het echt! Als je iets wil bereiken in het leven dan zal je altijd een weg vinden hoe dan ook, als het niet links om kan dan rechts om en omgekeerd. Maar laat ik vooral voor mijzelf spreken, dat ik uit ervaring weet dat als ik dingen echt, maar dan ook echt graag wil hoe moeilijk ook, dat ik het voor elkaar krijg. En zo heb ik dat ook met veel mensen om mij heen gezien. Als mensen echt voor iets gaan zijn ze succesvol in de dingen die zij willen bereiken, het lukt dan op een of ander manier ook gewoon.

   ” Zo werkt de law of atraction”

We leren dat de “law of atraction ” zo werkt; als je echt iets wil, er naar leeft en er hard voor werkt zal je veel kunnen bereiken in het leven. Ik ben hier zelf ook van overtuigt door de dingen die ik doe. Als ik voor mijzelf doelen wil bereiken dan zorg ik dat ik er veel mee bezig ben en ervoor werk. Als ik dat doe heb ik  gezien dat ik mijn doelen behaal. En de dingen die ik niet bereikt heb, voor deze dingen ben ik zeer zeker niet volledig gegaan. Daar was twijfel of mischien wel angst en die dingen belemmeren ons om de dingen te bereiken die wij willen bereiken. Wij zijn zelf degenen die ons zelf afremmen, dit gebeurt vaak uit onzekerheid of dat we bang zijn om te falen, of voor die ander te denken             ” Wat zullen ze wel denken……..”         

img_08552048                                                                         

Echt waar we belemmeren ons zelf in heel veel gevallen en dan zullen we ook zeker een excuus hebben waarom we iets niet gedaan hebben. En weet je wat… er zal altijd een excuus zijn om iets niet te doen. En als wij daar aan toegeven dan is het goed om bij jezelf na te denken, hoe graag je iets wil. Wil ik het echt of is er twijfel, Waarom is die twijfel er? Hoe komt het dat dat ik twijfel? En zo kan je jezelf nog veel meer vragen stellen. Wees kritisch als je jezelf vragen stelt. Maar een ding, laat je leven niet leiden door wat anderen denken of dat je iets bewust niet doet omdat je bang bent voor reacties uit je omgeving.

leef je droom , leef je leven zoals jij dat wil en niet hoe een ander het verwacht, laat je niet tegen houden

Leef je droom , leef je leven zoals jij dat wil en niet hoe een ander het verwacht, laat je niet tegen houden. Als je volmondig ja kan antwoorden op de vraag wil je het echt? Ben je bereid om de dingen ervoor te doen die nodig zijn, inclusief dingen opgeven? dan zeg ik tegen je:                “Go for it” en stop met  een excuses te verzinnen!

Heel veel succes!

Liefs Jiska xxx